Transport auto turisti

Oferim Transport persoane cu microbuz Mercedes Vito de 9 locuri 

Tarife pentru TRANSPORT intern CALATORI       

a. Sub 500 km pentru o ruta stabilita tur-retur tariful este : 1,6 lei/km ;   b. De la 501 la 1000 km pentru o ruta stabilita tur-retur tariful este :1,5 lei/km;   c. Peste 1000 km pentru o ruta stabilita tur-retur tariful este 1,4 lei/km;


Preturile afisate sunt fara TVA. Confortul oferit de microbuz il recomanda celor care apeleaza la serviciile nostre de transport persoane.

Din orice colt al tarii catre delta DUNARII

Delta Dunării este o destinație care merita vizita, indiferent de distanta pe care trebuie sa o parcurgi pentru asta. Peisajele fabuloase și atmosfera de aici nu pot fi comparate cu absolut nimic. De aceea, pentru cei care trebuie sa parcurgă câțiva kilometri pentru a ajunge în Delta, însă nu doresc sa vina cu mașină personală sau cu alt mijloc de transport în comun, punem la dispoziție, un microbuz cu 9 locuri.

Microbuzul este ideal pentru cei care doresc sa călătorească în grup și au de parcurs un drum lung și obositor. Prețurile variază în funcție de lungimea rutei și de încadrează între 1,6 și 1,4 lei/km. Microbuzul este perfect pentru cei care iei doresc sa viziteze Delta, dar în acelasi timp iei doresc sa ajungă acolo în siguranță și odihniti.