Nava Georgia


Descopera Nava Georgia

Daca vrei sa traiesti pe deplin experienta unei excursii in Delta Dunarii, trebuie sa-ti petreci cateva zile pe Nava Georgia si sa e bucuri de tot ceea ce are aceasta de oferit.

Nava este asemenea unei cabane, fiind inconjurata de apa si liniște. Vei fi deranjat doar de valuri și de pasari. Cateva zile de relaxare in care vei putea sa te rupi de agitatia orasului si de grijile cotidiene. Dotata cu opt locuri de dormit, doua bai, bucatarie, terasa si o mica zona in care poti face plaja, sa admiri apusul sau rasaritul, nava Georgia este locul  in care vei reusi cu siguranță să-ți încarci bateriile.

Vei putea sa-ti savurezi cafeaua de dimineata privind un rasarit magnific si vei putea servi cina admirand apusul soarelui si felul in care se lasa linistea peste Delta Dunarii. De asemenea, trebuie sa traiesti experinta unica a mancatului si dormitului pe apa, de care te vei indragosti.

Nava Georgia este locul perfect pentru o excursie in Delta Dunarii, pentru ca iti pune la dispozitie toate facilitatile de care ai nevoie chiar in mijlocul naturii.

Alte facilitati:

Dispunem de alte două bărci rapide, care pot fi folosite pentru a naviga pe canalele Deltei, sau în locurile mai puţin accesibile. Ideale pentru fotografiat, pescuit, birdwatching, plimbari.